Zařízení & příslušenství
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
Příprava 55min.
Celkový 30hod. 25min.
12 portions
Suroviny
Botrytis soaked figs
-
botrytis semillon150 g
-
caster sugar70 g
-
vanilla bean cut into half lengthways, seeds scraped1
-
cinnamon quill1
-
star anise2
-
ground nutmeg2 pinches
-
dried figs150 g
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Shortcrust pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
plain flour230 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar50 g
-
egg yolks3
Cheesecake filling
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces80 g
-
raw hazelnuts toasted40 g
-
cream cheese150 g
-
caster sugar100 g
-
sour cream100 g
-
eggs2
-
mixed peel40 g
-
brandy40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
160.5 mg
Protein
11.2 g
Kalorie
2127.7 kJ /
508.5 kcal
Tuk
25.4 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
12.1 g
Sacharidy
55.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Ricotta
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Panettone
34hod. 25min.
Kaffir lime granita
40min.
Gluten and grain free bread rolls
1hod. 20min.
Pan-fried pork buns
2hod.
White balsamic reduction
40min.
Italian Easter bread
3hod. 50min.
Coconut sage spritz (gut health)
10min.
Spinach and feta muffins
40min.
Dessert dukkah
1hod.
Buckwheat bread
2hod. 5min.
Chewy pistachio biscuits
45min.