
Zařízení & příslušenství
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
Příprava 55min
Celkový 30hod. 25min
12 portions
Suroviny
Botrytis soaked figs
-
botrytis semillon150 g
-
caster sugar70 g
-
vanilla bean cut into half lengthways, seeds scraped1
-
cinnamon quill1
-
star anise2
-
ground nutmeg2 pinches
-
dried figs150 g
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Shortcrust pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
plain flour230 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar50 g
-
egg yolks3
Cheesecake filling
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces80 g
-
raw hazelnuts toasted40 g
-
cream cheese150 g
-
caster sugar100 g
-
sour cream100 g
-
eggs2
-
mixed peel40 g
-
brandy40 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
508.5 kcal /
2127.7 kJ
Protein
11.2 g
Tuk
25.4 g
Sacharidy
55.6 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
12.1 g
Sodík
160.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on Ricotta
7 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland