Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons
- 100 g de navet de printemps, coupé en deux
- 50 g d'oignon nouveau
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
-
200
g de petits pois frais, écossés
nebo 200 g de petits pois surgelés - 30 g de beurre doux
- 8 feuilles de brick
- 6 brins de ciboulette fraîche, et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème fraîche légère
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 718 kJ / 172 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne aux légumes
1h 5min
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2h 45min
Pizzettes au fromage
1 Std. 35 Min
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Pizza Margherita
2hod. 10min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55min
Ballotine de saumon
25min
Velouté de butternut, poisson et riz aux légumes, crumble pomme-poire
1sa 10 dk
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45min
Pizza aux pommes de terre
1 Std. 30 Min
Tartelettes printanières aux légumes
1sa 10 dk
Allumettes croustillantes au chocolat
1h