Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 feuilles de chou frisé, de grande taille
- 600 g d'eau
- 2 tranches de pain de mie blanc tranché et sans croûte
- 50 g de lait demi-écrémé
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 8 - 10 brins de persil frais, équeutés
- 400 g de viande d'agneau, détaillée en dés (2 cm env.)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 1 c. à soupe rase de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1513 kJ / 364 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballotine de saumon
25min
Paupiette de veau à l'estragon
55 Min
Blanquette de veau
1h
Paupiettes de veau aux olives
50 min
Aumônières de petits légumes
40min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Cailles farcies au foie gras
55 Min
Epaule de veau à la normande
1h
Lapin marengo
1h
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin à la provençale
1h