Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- le zeste d'½ citron vert non traité
- 15 g d'huile végétale
- 1 piment oiseau frais (volitelně)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 600 g de filets de poisson blanc à chair ferme (turbo, colin ou aiglefin par exemple)
- 200 g de tomates, détaillées en dés
- 150 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 4.8 g
Alternativní recepty
Rougail de poisson
40 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
55min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Osso-buco de lotte
45 Min
Curry de poisson
45 Min
Poisson au curry
55min
Cocotte thaïe
45 Min
Poisson sauce aigre-douce
50min
Osso-buco de cabillaud
45 Min