Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- le zeste d'½ citron vert non traité
- 15 g d'huile végétale
- 1 piment oiseau frais (volitelně)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 600 g de filets de poisson blanc à chair ferme (turbo, colin ou aiglefin par exemple)
- 200 g de tomates, détaillées en dés
- 150 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 4.8 g
Alternativní recepty
Cocotte thaïe
45min
Tajine de poissons au curry
55min
Curry de poisson
45min
Poisson au curry
55min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Rougail de poisson
40min
Crevettes au curry et coco
35min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55min
Ramequins de poisson créole
30min
Blanquette de cabillaud
55min
Rougail crevette
50min
Osso-buco de cabillaud
45min