Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- le zeste d'½ citron vert non traité
- 15 g d'huile végétale
- 1 piment d'oeil d'oiseau, sec (volitelně)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 600 g de filets de poisson blanc à chair ferme (turbo, colin ou aiglefin par exemple)
- 200 g de tomates, détaillées en dés
- 150 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 4.8 g
Alternativní recepty
Poisson au curry
55 Min
Cocotte thaïe
45 min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Lotte à la provençale
50 min.
Osso-buco de cabillaud
45 min
Curry de poisson
45 min
Rougail de poisson
40 Min
Saumon à l'espagnole
45 min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 min
Rougail crevette
50 min.
Lotte vapeur façon tajine
1u. 45min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min.