Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de chorizo doux, en rondelles épaisses
- 350 g de poivrons variés, coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail pelée
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pulpe de tomate
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 60 g d'eau
- 600 g de filets de saumon frais, sans la peau, coupés en 4 morceaux
- 1 branche de romarin frais
- 6 olives noires, coupées en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 474 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min
Picadillo à la cubaine
50 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Tajine de poissons au curry
55 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1h 15 min
Rougail de poisson
40 min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 min
Tajine de daurade au citron confit
40 min
Cari poisson
35 min
Osso-buco de cabillaud
45 min