Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 15 g de beurre, et un peu pour les ramequins
- 450 g de champignons frais variés, émincés en fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 100 g de crème liquide entière
- 65 g de gruyère, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 929.3 kJ / 224.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 363.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Lasagnes champignons-fromage
1 Std. 15 Min
Clafoutis poulet-champignon
1h
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Quiche de pomme de terre et poireaux
1 Std. 15 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Soufflé aux endives et parmesan
1 Std. 20 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min