Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 15 g de beurre, et un peu pour les ramequins
- 450 g de champignons frais variés, émincés en fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 100 g de crème liquide entière
- 65 g de gruyère, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 929.3 kJ / 224.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 363.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1h 15min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Flans de poireau
35min
Tarte au navet et au cantal
1h 30 min
Courgette façon pizza
40 Min
Courgette au jambon
1h
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min
Lasagne sans pâte aux légumes
1h 30 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h