Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 15 g de gingembre frais
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates, pelées et coupées en petits morceaux
- 50 g de concentré de tomate
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de poisson blanc, détaillé en filets
- 10 g de farine de blé
- 10 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185.8 kJ / 283 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Curry de poisson
45 min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 min
Vatapa aux crevettes
50min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
55 min
Curry de poisson
45 min
Poisson au curry
55 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Calamar à la piperade
35min
Cari poisson
35min
Osso-buco de cabillaud
45 min