Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia tortownicy
- bułka tarta, do oprószenia formy
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 100 g migdałów, blanszowanych
- 150 g cukru pudru, plus dodatkowa ilość do posypania ciasta
- 250 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżka mąki pszennej
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 685.3 kJ / 163.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 116.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sernik z ricotty z jabłkami
6h
Prosty makowiec
13u. 15min
Tarta czekoladowa
1u. 50min
Ciasto frangipane
1h 45 min
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5 Std. 40 Min
Markiza czekoladowa
2u. 25min
Ciasto migdałowe z Santiago
1h 30min
Czekoladowe kąski z orzechami
1h
Budyniowo-sernikowe ciasto na zimno
3h 20 min
Sernik jogurtowy
8u.
Placek z jabłkami i owsianą kruszonką
1sa 35 dk
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2 Std. 10 Min