Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů celeru, na kousky
- 20 gramů másla
- 30 gramů kukuřičné mouky
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky pálivé papriky, mleté
- 800 gramů vody
- 100 gramů zakysané smetany
- ½ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- 1 vejce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 613 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Polévka z růžičkové kapusty
45min
Polévka z červené řepy
40min
Pórkový krém
40min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Krémová polévka z červené čočky
35min
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Krémová květáková polévka
30min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Kedlubnová polévka
35min