
Zařízení & příslušenství
Panna cotta
Příprava 5min
Celkový 6hod. 15min
8 portion
Suroviny
-
titanium strength gelatine leaves4
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
vanilla bean paste or vanilla sugar1 tsp
-
water or cognac, for brushing1 tbsp
-
fresh seasonal berries for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
313.9 kcal /
1318.6 kJ
Protein
4.1 g
Tuk
23.3 g
Sacharidy
23.5 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
15 g
Sodík
39.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italian cuisine: Desserts
7 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland