
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 313.9 kcal / 1318.6 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 23.3 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 39.4 mg
Alternativní recepty
Pavlova
6 godz.
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Traditional crème brûlée
25 godz.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Steak tartare
10 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Crème pâtissière
15 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min