Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 39.4 mg
Alternativní recepty
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Panna Cotta
6h 15min
Panna cotta
6h 15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Crème brûlée
7 Std.
Traditional crème brûlée
25h