Zařízení & příslušenství
Panna cotta
Příprava 5min.
Celkový 6hod. 15min.
8 portion
Suroviny
-
titanium strength gelatine leaves4
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
vanilla bean paste or vanilla sugar1 tsp
-
water or cognac, for brushing1 tbsp
-
fresh seasonal berries for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
39.4 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
1318.6 kJ /
313.9 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
23.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian cuisine: Desserts
7 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Crème brûlée
7hod.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min.
Traditional crème brûlée
25hod.
Panna Cotta
6hod. 15min.
Panna cotta
6hod. 15min.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min.
Paris Brest
6hod. 40min.
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3hod. 20min.
Strawberry and meringue semifreddo
12hod. 15min.
Moscato panna cotta with pistachios
6hod. 25min.
Crème anglaise
15min.