Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 39.4 mg
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Chocolate volcanos
55 min
Placki
40min
Tiramisu
5h 20min
Panna Cotta
6h 15 min
Panna cotta
6h 15 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Crema catalana
40min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Traditional crème brûlée
25 Std.