Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 39.4 mg
Alternativní recepty
Salted caramel sauce
40 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Crème pâtissière
15 min
Cheesecakes in jars
4h
Panna cotta
6h 15min
Coffee semifreddo
6h 30 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Chocolate volcanos
55min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Choux pastry
2 Std.