Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon quills
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut into quarters and cores removed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Pâtè with Riesling
3hod.
Saffron and cardamom poached pears
40min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30 min.
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 Std.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Grand Marnier® soufflé
1h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Cherry clafoutis
1h 5min