Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon quills
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut into quarters and cores removed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Steamed quince pudding with spiced syrup
1sa 20 dk
Rhubarb and strawberry fool
2u. 15min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Beurre blanc
15 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30 min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Creamed spinach
15 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min