Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chutney de manga
- 10 g óleo
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 1000 g manga cortada em pedaços
- 2 paus de canela
- 200 g vinagre
- 250 g açúcar
- 1 c. chá de piripíri em grão
Kofta
- 500 g borrego limpo s/ nervos, cortado em pedaços (3 cm aprox.), semicongelado
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 5 g gengibre fresco
- 2 malaguetas verdes s/ sementes
- 15 g coentros
- 1 c. sopa de iogurte natural
- 1 c. sopa de cominhos em pó
- 1 c. chá de coentros em pó
- 1 c. sopa de garam masala
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 461.2 kJ / 110.2 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 90.3 mg
Alternativní recepty
Chutney picante de manga e malagueta
45 min
Chutney de coentros e coco
35min
Chutney de pera e mostarda
45 min
Pasteta
2u.
Geleia de alho e malagueta
5h
Chutney de beterraba e laranja
1u.
Chutney de manga
1u. 20min
Húmus de abóbora-manteiga e pimento
55min
Húmus de curgete
15min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Chutney de tomate
12h
Húmus
10min