
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g farinha tipo 55
- 80 g azeite
- 70 g água gelada
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 500 g água
- 300 g abóbora cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 400 g mistura de legumes (alho-francês, cebola, cenoura, curgete, couve, etc.), cortados em pedaços (ver dica)
- Azeite q.b. p/ untar
- 80 g queijo Gruyère (ver dica)
- 2 ovos
- 300 g queijo-creme
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Farinha tipo 55 q.b. p/ polvilhar
-
3 - 4
pés de tomilho só as folhas (ver alternativa)
nebo ½ c. chá de tomilho seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 399.1 kcal / 1670 kJ
- Protein
- 10.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 625.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de atum low carb
1hod.
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1hod.
Almôndegas de couve-flor com molho de tomate
1hod. 30min
Quiche de espinafres, queijo e alcachofras
40min
Quiche de frango com abóbora
1hod. 30min
Tarte de Brie e legumes
40min
Quiche de atum e tomilho-limão
45min
Quiche de curgete e atum
1hod. 10min
Lasanha de legumes
1hod. 15min
Quiche de legumes com base de azeitona
55min
Quiche de cogumelos e espinafres
45min
Alho-francês à Brás
45min