Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite, mais q.b. p/ cozer
- 250 g alho-francês
- 250 g pimento vermelho
- 200 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 40 g massa de pimentão
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ cozer
- 1 pitada de pimenta
- 800 g coxas de frango s/ pele
- 100 g chouriço cortado em rodelas
- 400 g batata-doce cortada em pedaços
- 300 g batata cortada em pedaços
- 1 ovo
- 260 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1500 g água
- Coentros picados q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2474.3 kJ / 591.4 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 64.1 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de frango com chouriço e grão
40 min
Frango cremoso com feijão-verde e cuscuz
25 min
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 menit
Massa com frango e molho barbecue
40 min
Guisado de frango com chouriço e batata
50 menit
Frango à francesa
35 Min
Frango à provençal com batatas e pudim de chocolate
50 menit
Frango com salada de feijão-branco e pesto de rúcula
55 Min
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1 Std. 15 Min
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35 Min
Feijoada de porco com feijão-preto
12 Std. 50 Min