Kompatibilní verze
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 150 g vinho branco
- 30 g azeite
- 1 limão, só a raspa
- 2 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- ½ c. chá de piripíri em pó (volitelně)
- 200 g azeitonas verdes s/ caroço
- 800 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) s/ casca, cortada em rodelas
- 400 g lombo de bacalhau fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Salmão com batata nova e legumes de verão
35min
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 Min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Cavala à tanoeiro - TM31
50 Min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 Min
Filetes de linguado enrolados
45min
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35min
Salmão à portuguesa
45min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1 Std.
Medalhões de pescada a vapor com batatas novas e rabanetes
1 Std.