Zařízení & příslušenství
Jablečná buchta
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 plátky
Suroviny
-
2 jablka, kyselá (cca 180 gramů každé)
-
70 gramů máslo chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
-
2 vejce
-
80 gramů cukru
-
15 gramů brandy, koňak (volitelně)
-
100 gramů hladká mouka
-
½ polévkové lžíce kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
-
cukr moučka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Sodík
207 mg
Protein
5.7 g
Kalorie
1551.8 kJ /
370.9 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
51.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50min.
Třený ovocný koláč
50min.
Bublanina s meruňkami
1hod.
Banánová bábovička
55min.
Tvarohové řezy s višněmi
45min.
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1hod.
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3hod.
Tvarohová buchta
12hod. 45min.
Citrónová bábovka
2hod.
Švestkový koláč
1hod. 40min.
Ořechová bábovka
1hod. 10min.
Jogurtová bábovka
1hod. 40min.