Zařízení & příslušenství
Jablečná buchta
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 plátky
Suroviny
-
2 jablka, kyselá (cca 180 gramů každé)
-
70 gramů máslo chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
-
2 vejce
-
80 gramů cukru
-
15 gramů brandy, koňak (volitelně)
-
100 gramů hladká mouka
-
½ polévkové lžíce kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
-
cukr moučka
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Sodík
207 mg
Protein
5.7 g
Kalorie
1551.8 kJ /
370.9 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
51.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bábovka plněná tvarohem
1hod.
Pomerančový koláč
1hod. 10min.
Třený ovocný koláč
50min.
Bublanina s meruňkami
1hod.
Rybízový koláč
2hod. 5min.
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Jablečný koláč
1hod.
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50min.
Tvarohová buchta
12hod. 45min.
Jahodové muffiny
40min.
Jogurtová bábovka
1hod. 40min.
Švestkový koláč
1hod. 40min.