Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo na vymazání formy
- 250 gramů jablek, oloupaných, na čtvrtky
- 150 gramů třtinového cukru
- 4 vejce
- 200 gramů špaldové mouky
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 1 špetka soli
- 100 gramů rozinek
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 746 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 298 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45min
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1h 25min
Jogurtový koláč se sušenými švestkami (bez cukru)
2 godz.
Zeleninová bábovka
1h 45min
Ovesné sušenky s čokoládou a banánem
35min
Špaldoví brumíci
45min
Drobenkový koláč s džemem a brusinkami
45min
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1h 55 min
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1 godz. 10 min
Dýňový cheesecake se skořicí
1 godz. 30 min
Tvarohová bábovka s limetkovou polevou
1 godz. 30 min
Dýňovo-jablečný koláč
3 Std.