Zařízení & příslušenství
Medovo-dýňové perníčky
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 45min.
90 kusů
Suroviny
-
500 gramů vody
-
230 gramů dýně hokkaidó bez semínek, na kostky
-
2 vejce malá, velikosti "S"
-
150 gramů medu
-
180 gramů fruktózy
-
150 gramů másla, pokojové teploty
-
650 gramů špaldové mouky
-
1 ½ čajové lžičky jedlé sody
-
1 ½ polévkové lžíce perníkového koření
-
1 ½ čajové lžičky citrónové šťávy
-
1 ½ polévkové lžíce rumu (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 90 kusů
Sodík
2142.7 mg
Protein
111.3 g
Kalorie
18789.2 kJ /
4490.7 kcal
Tuk
147.7 g
Vláknina
73.5 g
Nasycený tuk
82.9 g
Sacharidy
746 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční cukroví
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ovesné bochánky s čokoládou
25min.
Celozrnné mrkvové vafle se skořicovým krémem
1hod. 5min.
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1hod. 20min.
Pardubické perníčky
30min.
Rebarborový crumble s ovesnými vločkami
55min.
Müsli bagel s mandlovým máslem přijde k chuti časem
2hod. 30min.
Oříškové máslo
30min.
Levandulové sušenky
3hod. 55min.
Ovesné sušenky se zázvorem
50min.
Špaldoví medvídci s mandlí
1hod. 10min.
Banánové vafle s kakaovo-ořechovým krémem
1hod. 20min.
Dýňovo-jablečný koláč
3hod.