Zařízení & příslušenství
Římské gratinované artyčoky
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
6 artyčoků fialových, očištěných, na poloviny
-
70 gramů citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce hladké mouky
-
600 gramů vody
-
3 špetky soli
-
2 špetky pepře černého, mletého
-
20 gramů staršího pečiva
-
20 gramů sýru parmazánu, na kousky (2 cm)20 gramů pecorina na kousky (2 cm)
-
10 lístků čerstvé máty umyté a osušené
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje plus na vymazání mísy
-
mozzarella třešničky, pro servírování
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
19.7 g
Kalorie
1251 kJ /
299 kcal
Tuk
18.9 g
Vláknina
12.7 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min.
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Placky z ovesných otrub (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49hod. 5min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45min.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min.
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40min.
Čočkové curry s kuřetem
8hod. 35min.
Kapr na modro
55min.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min.
Kašmírská rýže
30min.