Římské gratinované artyčoky

Římské gratinované artyčoky

4.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 6 artyčoků fialových, očištěných, na poloviny
  • 70 gramů citrónové šťávy
  • 1 polévková lžíce hladké mouky
  • 600 gramů vody
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky pepře černého, mletého
  • 20 gramů staršího pečiva
  • 20 gramů pecorina na kousky (2 cm)
    20 gramů sýru parmazánu, na kousky (2 cm)
  • 10 lístků čerstvé máty umyté a osušené
  • 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje plus na vymazání mísy
  • mozzarella třešničky, pro servírování

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 19.7 g
Kalorie 1251 kJ / 299 kcal
Tuk 18.9 g
Vláknina 12.7 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...