
Zařízení & příslušenství
Římské gratinované artyčoky
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
artyčoků fialových, očištěných, na poloviny6
-
citrónové šťávy70 gramů
-
hladké mouky1 polévková lžíce
-
vody600 gramů
-
soli3 špetky
-
pepře černého, mletého2 špetky
-
staršího pečiva20 gramů
-
pecorina na kousky (2 cm)20 gramů
-
čerstvé máty umyté a osušené10 lístků
-
extra panenského olivového oleje plus na vymazání mísy1 polévková lžíce
-
mozzarella třešničky, pro servírování
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
299 kcal /
1251 kJ
Protein
19.7 g
Tuk
18.9 g
Sacharidy
13.5 g
Vláknina
12.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Bez masa
10 recept
Česká republika
Česká republika