Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 artyčoků, fialových, očištěných, na poloviny
- 70 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 600 gramů vody
- 3 špetky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 20 gramů staršího pečiva
-
20
gramů pecorina, na kousky (2 cm)
nebo 20 gramů sýru parmazánu, na kousky (2 cm) - 10 lístků čerstvé máty, umyté a osušené
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, plus na vymazání mísy
- mozzarella, třešničky, pro servírování
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jogurtový cheesecake
8 godz.
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1 Std. 10 Min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 Std. 30 Min
Cop s tuňákem
1 Std. 40 Min
Středomořské máslo
5h 20min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 Min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Brazilský dezert quindim
30 Min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 Std. 15 Min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Rajčatovo-tvarohové pletence
1 Std. 10 Min