Zařízení & příslušenství
Římské gratinované artyčoky
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
6 artyčoků fialových, očištěných, na poloviny
-
70 gramů citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce hladké mouky
-
600 gramů vody
-
3 špetky soli
-
2 špetky pepře černého, mletého
-
20 gramů staršího pečiva
-
20 gramů sýru parmazánu, na kousky (2 cm)20 gramů pecorina na kousky (2 cm)
-
10 lístků čerstvé máty umyté a osušené
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje plus na vymazání mísy
-
mozzarella třešničky, pro servírování
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
19.7 g
Kalorie
1251 kJ /
299 kcal
Tuk
18.9 g
Vláknina
12.7 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Panettone s čokoládou a pomerančem
3hod. 30min.
Houby s citrónovou šťávou
30min.
Sýrový dort s bylinkami
2hod. 20min.
Placky z ovesných otrub (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Hráškové pesto s ricottou
10min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Avokádová polévka s krevetami
20min.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min.
Antioxidační náboj s kokosovým mlékem
10min.
Mini flan cake v páře
2hod. 40min.
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Veganská aquafaba Pavlova
Žádné hodnocení