Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 artyčoků, fialových, očištěných, na poloviny
- 70 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 600 gramů vody
- 3 špetky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 20 gramů staršího pečiva
-
20
gramů pecorina, na kousky (2 cm)
nebo 20 gramů sýru parmazánu, na kousky (2 cm) - 10 lístků čerstvé máty, umyté a osušené
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, plus na vymazání mísy
- mozzarella, třešničky, pro servírování
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chléb s chilli
4 godz. 30 min
Dresink s vejci a bylinkami
10 Min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 Min
Sýrový dort s bylinkami
2h 20min
Cibule plněné šunkou
Žádné hodnocení
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Thajské rybí karbanátky
1h 10min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 min
Kuře na kari s olivami
50 Min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 Min
Majonéza z červené čočky
11h 15min