Dýňové noky s Taleggio omáčkou

Dýňové noky s Taleggio omáčkou

3.9 13 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí

Suroviny

  • 50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
  • 600 gramů vody
  • 500 gramů brambor, moučných typu C, oloupaných, na plátky
  • 300 gramů dýně na kostičky (2-3 cm)
  • 550 gramů polohrubé mouky nebo dle potřeby
  • 5 gramů citrónové kůry (volitelně) bio
  • 1 vejce
  • 3 čajové lžičky soli
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého
  • 25 gramů másla
  • 300 gramů mléka
  • 15 gramů hladké mouky
  • 150 gramů italského sýru taleggio na kousky (3 cm)
    150 - 200 gramů sýru goudy
  • ½ svazek pažitky nasekané

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 26.2 g
Kalorie 2473 kJ / 591 kcal
Tuk 22.7 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 75.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...