Dýňové noky s Taleggio omáčkou
TM6 TM5 TM31

Dýňové noky s Taleggio omáčkou

3.8 ( 12 hodnocení )

Suroviny

  • 50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
  • 600 gramů vody
  • 500 gramů brambor, moučných typu C, oloupaných, na plátky
  • 300 gramů dýně na kostičky (2-3 cm)
  • 550 gramů polohrubé mouky nebo dle potřeby
  • 5 gramů citrónové kůry bio (volitelně)
  • 1 vejce
  • 3 čajové lžičky soli
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého
  • 25 gramů másla
  • 300 gramů mléka
  • 15 gramů hladké mouky
  • 150 gramů italského sýru taleggio na kousky (3 cm)
    nebo 150 - 200 gramů sýru goudy
  • ½ svazek pažitky nasekané

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
591 kcal / 2473 kJ
Protein
26.2 g
Tuk
22.7 g
Sacharidy
75.3 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty