Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 600 gramů vody
- 500 gramů brambor, moučných, typu C, oloupaných, na plátky
- 300 gramů dýně, na kostičky (2-3 cm)
- 550 gramů polohrubé mouky, nebo dle potřeby
- 5 gramů citrónové kůry, bio
- 1 vejce
- 3 čajové lžičky soli
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 25 gramů másla
- 300 gramů mléka
- 15 gramů hladké mouky
-
150
gramů italského sýru taleggio, na kousky (3 cm)
nebo 150 - 200 gramů sýru goudy - ½ svazek pažitky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 75.3 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Indické placky paratha s květákem
1 godz.
Quiche s fetou a červenou řepou
1 godz. 50 min
Pohankové krekry s černuchou
1 godz.
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30 min
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50 min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2 Std. 30 Min
Indické kuře v jogurtu
1 godz.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Masové kuličky s máslovou dýní a bramborem
1h 10min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min