Zařízení & příslušenství
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
-
600 gramů vody
-
500 gramů brambor, moučných typu C, oloupaných, na plátky
-
300 gramů dýně na kostičky (2-3 cm)
-
550 gramů polohrubé mouky nebo dle potřeby
-
5 gramů citrónové kůry (volitelně) bio
-
1 vejce
-
3 čajové lžičky soli
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
-
25 gramů másla
-
300 gramů mléka
-
15 gramů hladké mouky
-
150 - 200 gramů sýru goudy150 gramů italského sýru taleggio na kousky (3 cm)
-
½ svazek pažitky nasekané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
26.2 g
Kalorie
2473 kJ /
591 kcal
Tuk
22.7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
75.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1hod. 20min.
Placky s bylinkovým máslem
35min.
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1hod.
Zeleninové placky z plechu
40min.
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min.
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1hod. 35min.
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50min.
Špenátový koláč
1hod. 10min.
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30min.
Dýňové bulky
2hod. 15min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.