Zařízení & příslušenství
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
-
600 gramů vody
-
500 gramů brambor, moučných typu C, oloupaných, na plátky
-
300 gramů dýně na kostičky (2-3 cm)
-
550 gramů polohrubé mouky nebo dle potřeby
-
5 gramů citrónové kůry (volitelně) bio
-
1 vejce
-
3 čajové lžičky soli
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
-
25 gramů másla
-
300 gramů mléka
-
15 gramů hladké mouky
-
150 - 200 gramů sýru goudy150 gramů italského sýru taleggio na kousky (3 cm)
-
½ svazek pažitky nasekané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
26.2 g
Kalorie
2473 kJ /
591 kcal
Tuk
22.7 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
75.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min.
Rizoto s kari a mrkví
30min.
Pizza bianca s rukolou
1hod. 35min.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1hod. 30min.
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min.
Focaccia s cibulí
2hod. 20min.
Rizoto s krémovou rukolou
40min.
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1hod. 20min.
Lasagne bolognese
2hod. 30min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.