Dýňové noky s Taleggio omáčkou
TM31 TM5

Dýňové noky s Taleggio omáčkou

3.8 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 50 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
  • 600 gramů vody
  • 500 gramů brambor, moučných, typu C, oloupaných, na plátky
  • 300 gramů dýně, na kostičky (2-3 cm)
  • 550 gramů polohrubé mouky, nebo dle potřeby
  • 5 gramů citrónové kůry, bio
  • 1 vejce
  • 3 čajové lžičky soli
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého
  • 25 gramů másla
  • 300 gramů mléka
  • 15 gramů hladké mouky
  • 150 gramů italského sýru taleggio, na kousky (3 cm)
    nebo 150 - 200 gramů sýru goudy
  • ½ svazek pažitky, nasekané

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2473 kJ / 591 kcal
Protein
26.2 g
Sacharidy
75.3 g
Tuk
22.7 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty