Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 gramů kachních jater, tučných (foie gras), rozdělených na 8 plátků
- 40 gramů portského vína
- 3 špetky bylinkové soli
- 120 gramů šalotky, napůl
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stonek čerstvého tymiánu
- 1 svazek čerstvé petržele
- 10 gramů soli
- 3 špetku bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 500 gramů míchané mleté maso, vepřové a hovězí (např. vepřového a telecího)
- 8 bobkových listů, čerstvých
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1330 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40 min
Hovězí steaky v papilotě
40 min
Pralinky s mandlovým likérem
1 godz.
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Krém Karamel
3 Std.
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12hod. 15min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1 godz. 15 min
Krevetové lupínky
Žádné hodnocení
Pizza bianca s rukolou
1 godz. 35 min
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min