Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 gramů kachních jater, tučných (foie gras), rozdělených na 8 plátků
- 40 gramů portského vína
- 3 špetky bylinkové soli
- 120 gramů šalotky, napůl
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stonek čerstvého tymiánu
- 1 svazek čerstvé petržele
- 10 gramů soli
- 3 špetku bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 500 gramů míchané mleté maso, vepřové a hovězí (např. vepřového a telecího)
- 8 bobkových listů, čerstvých
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1330 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Řezy Tiramisu
1 Std.
Avokádovo-bazalkový dip
20 Min
Kuře alla cacciatora
50min
Bramborové knedlíky
50min
Celozrnné knedlíky s burisony
50min
Plněná rajčata s fetou
Nenhuma avaliação
Velikonoční čokoládový Meringue
7h 30 min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12h 15min
Mandlové cihličky s olivami
Nenhuma avaliação
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Nenhuma avaliação
Čokoládové lanýžky
6h 20min
Kinder mléčný řez
1h 20min