
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 gramů kachních jater, tučných (foie gras), rozdělených na 8 plátků
- 40 gramů portského vína
- 3 špetky bylinkové soli
- 120 gramů šalotky napůl
- 100 gramů cibule napůl
- 2 stonek čerstvého tymiánu
- 1 svazek čerstvé petržele
- 10 gramů soli
- 3 špetku bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 500 gramů míchané mleté maso, vepřové a hovězí (např. vepřového a telecího)
- 8 bobkových listů, čerstvých
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 320 kcal / 1330 kJ
- Protein
- 22.4 g
- Tuk
- 23.8 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adžika
40min
Mrkvový RAW dort s kešu krémem
55min
Drůbeží klobása
3hod. 30min
Ras el hanout
5min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Žádné hodnocení
Ostré nachos
45min
Terina z rajčat
25hod. 20min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min
Dresink s vejci a bylinkami
10min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
Žádné hodnocení
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2hod. 45min