Zařízení & příslušenství
Terina s kachními játry a portským vínem
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
10 porcí
Suroviny
-
280 gramů kachních jater, tučných (foie gras), rozdělených na 8 plátků
-
40 gramů portského vína
-
3 špetky bylinkové soli
-
120 gramů šalotky napůl
-
100 gramů cibule napůl
-
2 stonek čerstvého tymiánu
-
1 svazek čerstvé petržele
-
10 gramů soli
-
3 špetku bílého pepře, mletého
-
1 vejce
-
500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
-
500 gramů míchané mleté maso, vepřové a hovězí (např. vepřového a telecího)
-
8 bobkových listů, čerstvých
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
22.4 g
Kalorie
1330 kJ /
320 kcal
Tuk
23.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
3.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Quinoa bowl salát Green Goddess
1 Std.
Banánovo-čokoládová pomazánka
Keine Bewertungen
Vepřová žebírka s bramborami
Keine Bewertungen
RAW kokosoví šneci
12 Std. 20 Min
Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou
1 Std. 40 Min
Affogato se zmrzlinou z pečených banánů
10 Std. 55 Min
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2 Std.
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Keine Bewertungen
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 Std. 15 Min
Fenyklový digestiv
10 Min
Tresčí minifishcakes s hráškem
1 Std. 10 Min
Broskvový dort
12 Std. 35 Min