
Zařízení & příslušenství
Terina s kachními játry a portským vínem
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
10 porcí
Suroviny
-
280 gramů kachních jater, tučných (foie gras), rozdělených na 8 plátků
-
40 gramů portského vína
-
3 špetky bylinkové soli
-
120 gramů šalotky napůl
-
100 gramů cibule napůl
-
2 stonek čerstvého tymiánu
-
1 svazek čerstvé petržele
-
10 gramů soli
-
3 špetku bílého pepře, mletého
-
1 vejce
-
500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
-
500 gramů míchané mleté maso, vepřové a hovězí (např. vepřového a telecího)
-
8 bobkových listů, čerstvých
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
320 kcal /
1330 kJ
Protein
22.4 g
Tuk
23.8 g
Sacharidy
3.6 g
Vláknina
1.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Jehněčí klobása
3hod. 30min
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1hod.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Žádné hodnocení
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1hod. 30min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Ananas v balíčku
1hod.
Baleárská omáčka
15min