Zařízení & příslušenství
Terina s kachními játry a portským vínem
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
10 porcí
Suroviny
-
280 gramů kachních jater, tučných (foie gras), rozdělených na 8 plátků
-
40 gramů portského vína
-
3 špetky bylinkové soli
-
120 gramů šalotky napůl
-
100 gramů cibule napůl
-
2 stonek čerstvého tymiánu
-
1 svazek čerstvé petržele
-
10 gramů soli
-
3 špetku bílého pepře, mletého
-
1 vejce
-
500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
-
500 gramů míchané mleté maso, vepřové a hovězí (např. vepřového a telecího)
-
8 bobkových listů, čerstvých
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
22.4 g
Kalorie
1330 kJ /
320 kcal
Tuk
23.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
3.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čokoládový dortík
12hod. 15min.
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15min.
Vrstvené řezy
1hod. 20min.
Louhovaná srdíčka
1hod.
Houbový dip s vlašskými ořechy
5min.
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Čekankové koláčky
Žádné hodnocení
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Žádné hodnocení
Citrónový koláč s limoncellem
1hod. 15min.
Pohankové krekry s černuchou
1hod.