Terina s kachními játry a portským vínem

Terina s kachními játry a portským vínem

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
10 porcí

Suroviny

  • 280 gramů kachních jater, tučných (foie gras), rozdělených na 8 plátků
  • 40 gramů portského vína
  • 3 špetky bylinkové soli
  • 120 gramů šalotky napůl
  • 100 gramů cibule napůl
  • 2 stonek čerstvého tymiánu
  • 1 svazek čerstvé petržele
  • 10 gramů soli
  • 3 špetku bílého pepře, mletého
  • 1 vejce
  • 500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
  • 500 gramů míchané mleté maso, vepřové a hovězí (např. vepřového a telecího)
  • 8 bobkových listů, čerstvých

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 320 kcal / 1330 kJ
Protein 22.4 g
Tuk 23.8 g
Sacharidy 3.6 g
Vláknina 1.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...