Zařízení & příslušenství
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Příprava 3hod.
Celkový 24hod.
8 porcí
Suroviny
-
200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
-
150 gramů vepřové krkovice na kousky (nebo vepřový krk)
-
300 gramů vepřové plece na kousky
-
400 gramů kachních prsou, bez kůže
-
300 gramů kachních jater, tučných
-
50 gramů koňaku
-
4 špetky soli
-
5 špetek pepře, černého, mletého
-
2 polévkové lžíce octa
-
4 špetky muškátového oříšku, mletého
-
2 špetky mleté skořice
-
2 bobkové listy, sušené
-
1 stonek čerstvého tymiánu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
30.8 g
Kalorie
1805 kJ /
434 kcal
Tuk
29.5 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lososové burgery
30min.
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45min.
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Salát z krabích tyčinek a rýže
40min.
Sýrová pomazánka Almogrote
1hod.
Sněhová cesta
6min.
Adžika
40min.
Puding v páře s malinovým džemem
55min.