Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater

Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater

Žádné hodnocení
Příprava 3hod.
Celkový 24hod.
8 porcí

Suroviny

  • 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
  • 150 gramů vepřové krkovice na kousky (nebo vepřový krk)
  • 300 gramů vepřové plece na kousky
  • 400 gramů kachních prsou, bez kůže
  • 300 gramů kachních jater, tučných
  • 50 gramů koňaku
  • 4 špetky soli
  • 5 špetek pepře, černého, mletého
  • 2 polévkové lžíce octa
  • 4 špetky muškátového oříšku, mletého
  • 2 špetky mleté skořice
  • 2 bobkové listy, sušené
  • 1 stonek čerstvého tymiánu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 30.8 g
Kalorie 1805 kJ / 434 kcal
Tuk 29.5 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 1.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...