Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
- 150 gramů vepřové krkovice, na kousky (nebo vepřový krk)
- 300 gramů vepřové plece, na kousky
- 400 gramů kachních prsou, bez kůže
- 300 gramů kachních jater, tučných
- 50 gramů koňaku
- 4 špetky soli
- 5 špetek pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 špetky muškátového oříšku, mletého
- 2 špetky mleté skořice
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 stonek čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1805 kJ / 434 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smoothie bowl se špenátem a morušemi
15 Min
Směs koření harissa
5 Min
Portugalská zelená vejce
Žádné hodnocení
Hornazo
2h 15min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1u. 5min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1h 25min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Caipiroska
5 Min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12óra 15p
Fenyklový digestiv
10 Min
Vege burger s marinovaným tofu
1 Std. 30 Min