Zařízení & příslušenství
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Příprava 3hod.
Celkový 24hod.
8 porcí
Suroviny
-
200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
-
150 gramů vepřové krkovice na kousky (nebo vepřový krk)
-
300 gramů vepřové plece na kousky
-
400 gramů kachních prsou, bez kůže
-
300 gramů kachních jater, tučných
-
50 gramů koňaku
-
4 špetky soli
-
5 špetek pepře, černého, mletého
-
2 polévkové lžíce octa
-
4 špetky muškátového oříšku, mletého
-
2 špetky mleté skořice
-
2 bobkové listy, sušené
-
1 stonek čerstvého tymiánu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
30.8 g
Kalorie
1805 kJ /
434 kcal
Tuk
29.5 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Malinový dacquoise
2 Std.
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Keine Bewertungen
Jablečno-cibulový chléb
2 Std. 20 Min
Směs na proteinový chléb
10 Min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Keine Bewertungen
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Keine Bewertungen
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Puding v páře s malinovým džemem
55 Min
Krvavá Mary
5 Min
Karamelové pralinky s lískovými oříšky
4 Std. 55 Min
Caribic shake
5 Min
Banánové smoothie s arašídy a jogurtem
5 Min