Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
TM5 TM6

Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
  • 150 gramů vepřové krkovice, na kousky (nebo vepřový krk)
  • 300 gramů vepřové plece, na kousky
  • 400 gramů kachních prsou, bez kůže
  • 300 gramů kachních jater, tučných
  • 50 gramů koňaku
  • 4 špetky soli
  • 5 špetek pepře, černého, mletého
  • 2 polévkové lžíce octa
  • 4 špetky muškátového oříšku, mletého
  • 2 špetky mleté skořice
  • 2 bobkové listy, sušené
  • 1 stonek čerstvého tymiánu

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1805 kJ / 434 kcal
Protein
30.8 g
Sacharidy
1.3 g
Tuk
29.5 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty