Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
- 150 gramů vepřové krkovice, na kousky (nebo vepřový krk)
- 300 gramů vepřové plece, na kousky
- 400 gramů kachních prsou, bez kůže
- 300 gramů kachních jater, tučných
- 50 gramů koňaku
- 4 špetky soli
- 5 špetek pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 špetky muškátového oříšku, mletého
- 2 špetky mleté skořice
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 stonek čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1805 kJ / 434 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chlupaté knedlíky
1hod. 5min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Hrášková dobrota
7min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1h
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Falešné kapary z poupat bezinek
Žádné hodnocení
Plněný lilek po orientálsku
1hod. 20min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 Std. 30 Min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Bramborové knedlíky
50min