
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
- 150 gramů vepřové krkovice na kousky (nebo vepřový krk)
- 300 gramů vepřové plece na kousky
- 400 gramů kachních prsou, bez kůže
- 300 gramů kachních jater, tučných
- 50 gramů koňaku
- 4 špetky soli
- 5 špetek pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 špetky muškátového oříšku, mletého
- 2 špetky mleté skořice
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 stonek čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 434 kcal / 1805 kJ
- Protein
- 30.8 g
- Tuk
- 29.5 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Salát s quinou a granátovým jablkem
40min
Limetkový koláč s tvarohem
12hod. 50min
Zabaione
15min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1hod.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12hod.
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2hod. 40min
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení