
Zařízení & příslušenství
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Příprava 15min.
Celkový 24hod.
12 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů šalotky
-
½ čajové lžičky tymiánových listů, čerstvých
-
100 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
-
300 gramů vepřové krkovice na kousky (2 cm)
-
400 gramů bažantího masa, bez kostí a kůže prsou, na kousky
-
2 polévkové lžíce koňaku armagnacu
-
2 čajové lžičky soli
-
2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
223 kcal /
928 kJ
Protein
12 g
Tuk
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4hod. 20min
Vejce obarvená na světle modro
55min
Bylinkový olej
2hod. 5min
Rajčata plněná slaninou, žampiony a kozím sýrem
55min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4hod. 10min
Hrušky v červeném víně
3hod. 20min
Medovo – ořechový chléb
3hod. 50min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min
Chléb
1hod. 40min