Zařízení & příslušenství
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Příprava 15min.
Celkový 24hod.
12 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů šalotky
-
½ čajové lžičky sušeného tymiánu½ čajové lžičky tymiánových listů, čerstvých
-
100 gramů kešu oříšků, nesolených100 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
-
300 gramů vepřové krkovice na kousky (2 cm)
-
400 gramů bažantího masa, bez kostí a kůže prsou, na kousky
-
2 polévkové lžíce koňaku armagnacu
-
2 čajové lžičky soli
-
2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12 g
Kalorie
928 kJ /
223 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvový dip s fíky
2hod. 30min.
Vegetariánská pizza pro TM6
1hod. 40min.
Sezamové pesto
10min.
Pâté z hub
1hod. 25min.
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Vitello tonato
2hod.
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min.
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min.