Zařízení & příslušenství
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Příprava 15min.
Celkový 24hod.
12 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů šalotky
-
½ čajové lžičky sušeného tymiánu½ čajové lžičky tymiánových listů, čerstvých
-
100 gramů kešu oříšků, nesolených100 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
-
300 gramů vepřové krkovice na kousky (2 cm)
-
400 gramů bažantího masa, bez kostí a kůže prsou, na kousky
-
2 polévkové lžíce koňaku armagnacu
-
2 čajové lžičky soli
-
2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12 g
Kalorie
928 kJ /
223 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min.
Mražený šlehačkový dort s malinami
4hod. 10min.
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3hod. 30min.
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min.
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Pomerančový punč
10min.
Hruškový sen
5min.
Mexický rozmarýnový punč
10min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Caipiroska
5min.
Kaštanové pyré
15min.
Polský domácí medový likér krupnik
25min.