
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů šalotky
-
½
čajové lžičky tymiánových listů, čerstvých
nebo ½ čajové lžičky sušeného tymiánu -
100
gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
nebo 100 gramů kešu oříšků nesolených - 300 gramů vepřové krkovice na kousky (2 cm)
- 400 gramů bažantího masa, bez kostí a kůže prsou, na kousky
- 2 polévkové lžíce koňaku armagnacu
- 2 čajové lžičky soli
- 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 223 kcal / 928 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
RAW malinovo-mandlová zmrzlina
12hod.
Chléb s chilli
4hod. 30min
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2hod. 40min
Falešné kapary z poupat bezinek
Žádné hodnocení
Vanilková zmrzlina v oplatce
7hod. 45min
Kachní paštika s olivami
2hod. 40min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Vitello tonato
2hod.
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min