Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů šalotky
-
½
čajové lžičky tymiánových listů, čerstvých
nebo ½ čajové lžičky sušeného tymiánu -
100
gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
nebo 100 gramů kešu oříšků, nesolených - 300 gramů vepřové krkovice, na kousky (2 cm)
- 400 gramů bažantího masa, bez kostí a kůže, prsou, na kousky
- 2 polévkové lžíce koňaku armagnacu
- 2 čajové lžičky soli
- 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 928 kJ / 223 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Odpalované těsto
50min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4h 10min
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Žádné hodnocení
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Vanilková zmrzlina
12 godz.
Galette s ratatouille
1h 30min
Rychlý ovocný sorbet
10min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Polévka z batátů s rybími kousky
40min