Zařízení & příslušenství
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Příprava 15min.
Celkový 24hod.
12 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů šalotky
-
½ čajové lžičky sušeného tymiánu½ čajové lžičky tymiánových listů, čerstvých
-
100 gramů kešu oříšků, nesolených100 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
-
300 gramů vepřové krkovice na kousky (2 cm)
-
400 gramů bažantího masa, bez kostí a kůže prsou, na kousky
-
2 polévkové lžíce koňaku armagnacu
-
2 čajové lžičky soli
-
2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12 g
Kalorie
928 kJ /
223 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4hod. 20min.
Chřest s bramborami a holandskou omáčkou
Žádné hodnocení
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Strouhaný sýr (parmazán)
5min.
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min.
Espresso martini
5min.
Hanácká trošková polévka
8hod. 55min.
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min.
Indická hořčice
15min.
Zabijačková černá polévka
35min.
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min.