Zařízení & příslušenství
Vepřová terina se sušeným ovocem
Příprava 20min.
Celkový 72hod.
15 plátků
Suroviny
-
300 gramů vepřové krkovice na kousky
-
500 gramů vepřové panenky nebo vepřové pečeně, na kousky
-
40 gramů lískových oříšků
-
50 gramů sušených meruněk
-
40 gramů sušených fíků
-
50 gramů sušených švestek
-
1 - 2 polévkové lžíce koňaku (volitelně) nebo slivovice
-
2 polévkové lžíce vody vlažné
-
30 gramů rozinek
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
-
1 špetka mleté skořice
-
1 špetka mletého zázvoru
-
1 vejce
-
10 gramů soli
-
1 čajová lžička bílého pepře, mletého
-
2 bobkové listy, čerstvé
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 krajíc / plátek
Protein
7 g
Kalorie
1176 kJ /
285 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zeleninová kapsa
45min.
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
50min.
Cop s tuňákem
1hod. 40min.
Lyonský salám
12hod.
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Bílá klobása ve skle
1hod. 20min.
Bigos
1hod. 30min.
Chačapuri
1hod. 15min.
Fougasse se sýrem
2hod. 35min.
Tyrolské knedlíky s čočkou
50min.