
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo (nesolené) na vymazání
- 120 gramů cibule napůl
- 60 gramů šalotky napůl
- 2 stonky řapíkatého celeru na kousky
- 15 gramů olivového oleje
- 900 gramů kuřecích prsou, bez kostí na nudličky
- 3 vejce
- 150 gramů crème fraîche
- 1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 10 gramů soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 269 kcal / 1124 kJ
- Protein
- 28.6 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
1hod.
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1hod.
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1hod.
Houbové placky
45min
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5min
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Avokádovo-hráškový hummus
30min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Žampióny plněné listovým špenátem
40min