Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
TM5 TM6

Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • máslo (nesolené), na vymazání
  • 120 gramů cibule, napůl
  • 60 gramů šalotky, napůl
  • 2 stonky řapíkatého celeru, na kousky
  • 15 gramů olivového oleje
  • 900 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na nudličky
  • 3 vejce
  • 150 gramů crème fraîche
  • 1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého
  • 10 gramů soli
  • 1 špetka čerstvě umletého pepře

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1124 kJ / 269 kcal
Protein
28.6 g
Sacharidy
2.6 g
Tuk
16 g
Vláknina
1.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty