Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo (nesolené), na vymazání
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů šalotky, napůl
- 2 stonky řapíkatého celeru, na kousky
- 15 gramů olivového oleje
- 900 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na nudličky
- 3 vejce
- 150 gramů crème fraîche
- 1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 10 gramů soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1124 kJ / 269 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vinná marináda
Keine Bewertungen
Carpaccio z červené řepy
Keine Bewertungen
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Keine Bewertungen
Krabí balíčky
Keine Bewertungen
Chawan mushi (japonský předkrm)
35p
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Keine Bewertungen
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Keine Bewertungen
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 Std. 30 Min
Rybí polévka se zeleninou
30p
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Keine Bewertungen
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min
Soljanka z DDR
1h 30min