Zařízení & příslušenství
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 10min.
8 porcí
Suroviny
-
máslo (nesolené) na vymazání
-
120 gramů cibule napůl
-
60 gramů šalotky napůl
-
2 stonky řapíkatého celeru na kousky
-
15 gramů olivového oleje
-
900 gramů kuřecích prsou, bez kostí na nudličky
-
3 vejce
-
150 gramů crème fraîche
-
1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
-
10 gramů soli
-
1 špetka čerstvě umletého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
28.6 g
Kalorie
1124 kJ /
269 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4hod. 20min.
Čočka s krevetami
20min.
Sýrový dort s bylinkami
2hod. 20min.
Středomořský kuřecí koláč
50min.
Sicilský krevetový salát
40min.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Caipiroska
5min.
Zázrak z jednoho vejce
2hod. 30min.