
Zařízení & příslušenství
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 10min.
8 porcí
Suroviny
-
máslo (nesolené) na vymazání
-
120 gramů cibule napůl
-
60 gramů šalotky napůl
-
2 stonky řapíkatého celeru na kousky
-
15 gramů olivového oleje
-
900 gramů kuřecích prsou, bez kostí na nudličky
-
3 vejce
-
150 gramů crème fraîche
-
1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
-
10 gramů soli
-
1 špetka čerstvě umletého pepře
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
269 kcal /
1124 kJ
Protein
28.6 g
Tuk
16 g
Sacharidy
2.6 g
Vláknina
1.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Králík po sicilsku
1hod. 20min
Plněná vejce
30min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min
Toskánské crostini
30min
Rybí guláš s krevetami
45min
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min
Rillettes z uzeného lososa
10min
Telecí party klobásky
1hod. 10min