Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche

Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 10min.
8 porcí

Suroviny

  • máslo (nesolené) na vymazání
  • 120 gramů cibule napůl
  • 60 gramů šalotky napůl
  • 2 stonky řapíkatého celeru na kousky
  • 15 gramů olivového oleje
  • 900 gramů kuřecích prsou, bez kostí na nudličky
  • 3 vejce
  • 150 gramů crème fraîche
  • 1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého
  • 10 gramů soli
  • 1 špetka čerstvě umletého pepře

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 28.6 g
Kalorie 1124 kJ / 269 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...