
Zařízení & příslušenství
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Příprava 25min.
Celkový 24hod.
10 porcí
Suroviny
Kuře a marináda
-
1 citrón nejlépe bio (šťáva a kůra)
-
20 gramů oleje
-
4 snítky čerstvého tymiánu
-
1 bobkový list, sušený
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1200 gramů kuřecích prsou, bez kostí na nudličky (3 mm široké)
Nádivka
-
60 gramů šalotky
-
100 gramů mrkve na kolečka
-
15 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička čerstvé petržele nasekané nadrobno
-
400 gramů smetany, 35% tuku
-
2 vejce
-
30 gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
-
1 ½ čajová lžička soli
-
½ čajová lžička pepře, černého, mletého
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
359 kcal /
1495 kJ
Protein
29.9 g
Tuk
24.6 g
Sacharidy
4.3 g
Vláknina
1.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Adžika
40 Min
Hrušky v červeném víně
Keine Bewertungen
Krém Karamel
3 Std.
Zabaione
15 Min
Piškot se srdíčkem
3 Std.
Velikonoční čokoládový Meringue
7 Std. 30 Min
Francouzské máslo Montpellier
Keine Bewertungen
Středomořské máslo
5 Std. 20 Min
Kachní paštika s olivami
2 Std. 40 Min
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Keine Bewertungen
Řeřichová vitalita
Keine Bewertungen
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Keine Bewertungen