Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kuře a marináda
- 1 citrón, nejlépe bio (šťáva a kůra)
- 20 gramů oleje
- 4 snítky čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, sušený
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1200
gramů kuřecích prsou, bez kostí, na nudličky (3 mm široké)
nebo 1200 gramů krůtích plátků, na nudličky (3 mm široké)
Nádivka
- 60 gramů šalotky
- 100 gramů mrkve, na kolečka
- 15 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička čerstvé petržele, nasekané nadrobno
- 400 gramů smetany, 35% tuku
- 2 vejce
- 30 gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
- 1 ½ čajová lžička soli
- ½ čajová lžička pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1495 kJ / 359 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1 Std. 30 Min
Ančovičkové máslo
4h 20min
Pralinky s mandlovým likérem
1h
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2 godz. 5 min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 Std. 15 Min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Jehněčí kofty
Žádné hodnocení
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55min