Zařízení & příslušenství
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Příprava 25min.
Celkový 24hod.
10 porcí
Suroviny
Kuře a marináda
-
1 citrón nejlépe bio (šťáva a kůra)
-
20 gramů oleje
-
4 snítky čerstvého tymiánu
-
1 bobkový list, sušený
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1200 gramů krůtích plátků, na nudličky (3 mm široké)1200 gramů kuřecích prsou, bez kostí na nudličky (3 mm široké)
Nádivka
-
60 gramů šalotky
-
100 gramů mrkve na kolečka
-
15 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička čerstvé petržele nasekané nadrobno
-
400 gramů smetany, 35% tuku
-
2 vejce
-
30 gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
-
1 ½ čajová lžička soli
-
½ čajová lžička pepře, černého, mletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29.9 g
Kalorie
1495 kJ /
359 kcal
Tuk
24.6 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Adžika
40min.
Zabaione
15min.
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1hod.
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Karamelový fondán
15min.
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.