
Zařízení & příslušenství
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Příprava 10min
Celkový 24hod.
8 porcí
Suroviny
-
kuřecího masa, bez kostí a kůže na kostičky (1,5 cm)140 gramů
-
medu½ polévkové lžíce
-
sójové omáčky1 čajová lžička
-
citrónové šťávy1 polévková lžíce
-
cibule na čtvrtky80 gramů
-
stroužek česneku1
-
čerstvé petržele½ svazku
-
kuřecího masa, bez kostí a kůže na kousky 3 cm220 gramů
-
anglické slaniny plus několik plátků na vyložení dna nádoby na paštiku200 gramů
-
masa z klobásy200 gramů
-
hříbků, sušených namočených ve vodě 1 hodinu předem20 gramů
-
vejce1
-
tymiánových listů, čerstvých1 polévková lžíce
-
koňaku (nebo jiného alkoholu)2 polévkové lžíce
-
soli dle chuti1 vrchovatá čajová lžička
-
pepře, černého, mletého dle chuti1 čajová lžička
-
bobkový list, sušený1
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
253 kcal /
1055 kJ
Protein
20 g
Tuk
17.5 g
Sacharidy
3.1 g
Vláknina
1.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maso s vůní Francie
9 recept
Česká republika
Česká republika