Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, na kostičky (1,5 cm)
- ½ polévkové lžíce medu
- 1 čajová lžička sójové omáčky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 80 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- ½ svazku čerstvé petržele
- 220 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, na kousky 3 cm
- 200 gramů anglické slaniny, plus několik plátků na vyložení dna nádoby na paštiku
- 200 gramů masa z klobásy
- 20 gramů hříbků, sušených, namočených ve vodě 1 hodinu předem
- 1 vejce
- 1 polévková lžíce tymiánových listů, čerstvých
- 2 polévkové lžíce koňaku (nebo jiného alkoholu)
- 1 vrchovatá čajová lžička soli, dle chuti
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého, dle chuti
- 1 bobkový list, sušený
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1055 kJ / 253 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lékořicový likér
1 godz. 30 min
Kávové muffiny
40 min
Mokao
24h 25min
Pomerančovo-marcipánové sušenky
2h 30min
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2 godz. 20 min
Malinový dacquoise
2h
Bílá klobása ve skle
1 godz. 20 min
Mandlovo-vanilkový dort
2h
Zeleninový koláč
1 godz. 10 min
Pagáče
1h 35 min.
Hluchec
2h
Tandoori
5min