Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, na kostičky (1,5 cm)
- ½ polévkové lžíce medu
- 1 čajová lžička sójové omáčky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 80 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- ½ svazku čerstvé petržele
- 220 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, na kousky 3 cm
- 200 gramů anglické slaniny, plus několik plátků na vyložení dna nádoby na paštiku
- 200 gramů masa z klobásy
- 20 gramů hříbků, sušených, namočených ve vodě 1 hodinu předem
- 1 vejce
- 1 polévková lžíce tymiánových listů, čerstvých
- 2 polévkové lžíce koňaku (nebo jiného alkoholu)
- 1 vrchovatá čajová lžička soli, dle chuti
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého, dle chuti
- 1 bobkový list, sušený
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1055 kJ / 253 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ďábelské toasty
50 Min
Kávový krém
Žádné hodnocení
Mazancové těsto plněné klobásou
3 godz. 40 min
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Drůbeží nářez
Žádné hodnocení
Louhovaná srdíčka
1 Std.
Středomořské máslo
5 Std. 20 Min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Žádné hodnocení
Rajčatový džem
50 Min
Kuře alla cacciatora
50 Min
Sachrův dort
2h 20 min
Aïoli
5 Min