Zařízení & příslušenství
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Příprava 10min.
Celkový 24hod.
8 porcí
Suroviny
-
140 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže na kostičky (1,5 cm)
-
½ polévkové lžíce medu
-
1 čajová lžička sójové omáčky
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
80 gramů cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
½ svazku čerstvé petržele
-
220 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže na kousky 3 cm
-
200 gramů anglické slaniny plus několik plátků na vyložení dna nádoby na paštiku
-
200 gramů masa z klobásy
-
20 gramů hříbků, sušených namočených ve vodě 1 hodinu předem
-
1 vejce
-
1 polévková lžíce tymiánových listů, čerstvých
-
2 polévkové lžíce koňaku (nebo jiného alkoholu)
-
1 vrchovatá čajová lžička soli dle chuti
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého dle chuti
-
1 bobkový list, sušený
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
20 g
Kalorie
1055 kJ /
253 kcal
Tuk
17.5 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
3.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso s vůní Francie
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Alpský sýrový toast
25min.
Portugalská zelená vejce
50min.
Polévka ze zrajícího sýru
25min.
Paštikové penízky
1hod. 15min.
Amaretová očka
2hod. 40min.
Kachní paštika s olivami
2hod. 40min.
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30min.
Pomerančový curd
35min.
Pohankové miništoly
1hod. 50min.
Arašídové cookies na druhou
30min.
Zázvorové rohlíčky
3hod.