Kompatibilní verze
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sezónní zelenina na páře, krusta z veky
- 75 gramů veky
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 500 gramů čerstvé zeleniny, sezónní (brokolice, květák, ředkvičky, mrkev, cuketa)
- řepkový olej, na smažení
Máslová pěna
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů řepkového oleje
- 20 gramů šalotky
- 10 gramů ančoviček
- 30 gramů bílého vína
- 5 gramů soli
- 160 gramů másla
- 4 žloutky
- bylinky, na ozdobení (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2102 kJ / 502 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 17.75 g
- Tuk
- 44.65 g
- Vláknina
- 3.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avokádovo-bazalkový dip
20 Min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 Std.
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 Min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4h 10min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Avokádovo maracujové smoothie
10 Min
Chřestovo - mrkvové kari
35 min
Rybí polévka s pórkem
35 min