Kompatibilní verze
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sezónní zelenina na páře, krusta z veky
- 75 gramů veky
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 500 gramů čerstvé zeleniny, sezónní (brokolice, květák, ředkvičky, mrkev, cuketa)
- řepkový olej, na smažení
Máslová pěna
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů řepkového oleje
- 20 gramů šalotky
- 10 gramů ančoviček
- 30 gramů bílého vína
- 5 gramů soli
- 160 gramů másla
- 4 žloutky
- bylinky, na ozdobení (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2102 kJ / 502 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 17.75 g
- Tuk
- 44.65 g
- Vláknina
- 3.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polentové koláčky (bez lepku)
1 godz.
Affogato se zmrzlinou z pečených banánů
10 Std. 55 Min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27 Min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 Min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Quinotto s krevetami a chřestem
30min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Snídaně s lososem a avokádem
20 Min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min