
Kompatibilní verze
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sezónní zelenina na páře, krusta z veky
- 75 gramů veky
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 500 gramů čerstvé zeleniny sezónní (brokolice, květák, ředkvičky, mrkev, cuketa)
- řepkový olej na smažení
Máslová pěna
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů řepkového oleje
- 20 gramů šalotky
- 10 gramů ančoviček
- 30 gramů bílého vína
- 5 gramů soli
- 160 gramů másla
- 4 žloutky
- směs čerstvých bylinek na ozdobení (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 502 kcal / 2102 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 44.65 g
- Sacharidy
- 17.75 g
- Vláknina
- 3.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninová kapsa
45min
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min
Artyčokový dip s tofu
10min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Ninguna valoración
Pak choi s houbami
15min
Hráškové pesto se špenátem
15min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50min
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2h 45min