Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
TM5 TM6

Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

Sezónní zelenina na páře, krusta z veky

  • 75 gramů veky
  • 500 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 500 gramů čerstvé zeleniny, sezónní (brokolice, květák, ředkvičky, mrkev, cuketa)
  • řepkový olej, na smažení

Máslová pěna

  • 2 stroužky česneku
  • 20 gramů řepkového oleje
  • 20 gramů šalotky
  • 10 gramů ančoviček
  • 30 gramů bílého vína
  • 5 gramů soli
  • 160 gramů másla
  • 4 žloutky
  • bylinky, na ozdobení (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2102 kJ / 502 kcal
Protein
10.4 g
Sacharidy
17.75 g
Tuk
44.65 g
Vláknina
3.25 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty