Zařízení & příslušenství
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
Sezónní zelenina na páře, krusta z veky
-
75 gramů veky
-
500 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
500 gramů čerstvé zeleniny sezónní (brokolice, květák, ředkvičky, mrkev, cuketa)
-
řepkový olej na smažení
Máslová pěna
-
2 stroužky česneku
-
20 gramů řepkového oleje
-
20 gramů šalotky
-
10 gramů ančoviček
-
30 gramů bílého vína
-
5 gramů soli
-
160 gramů máslo
-
4 žloutky
-
směs čerstvých bylinek (volitelně) na ozdobení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10.4 g
Kalorie
2102 kJ /
502 kcal
Tuk
44.65 g
Vláknina
3.25 g
Sacharidy
17.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min.
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Žádné hodnocení
Slaný palačinkový dort s játry
Žádné hodnocení
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1hod. 20min.