
Zařízení & příslušenství
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů brambor na kostky (2 cm)
-
10 gramů čerstvého droždí
-
100 gramů mléka
-
50 gramů cukru
-
½ balíčku vanilkového cukru
-
125 gramů polohrubé mouky
-
125 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli plus na dochucení
-
50 gramů oleje
-
1 vejce
-
250 gramů másla
-
650 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
-
200 gramů kapra uzeného nebo jiné uzené ryby (pstruh, makrela), rozebrané na kousky (2-3 cm)
-
pažitka, čerstvá a kopr na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
1557 kcal /
6525 kJ
Protein
24.75 g
Tuk
130 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
2.45 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Holandská omáčka
15min
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
Žádné hodnocení
Holandská omáčka
15min
Salát s chřestem a jahodami
1hod. 35min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
Marinované krevety
1hod. 10min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.