Zařízení & příslušenství
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů brambor na kostky (2 cm)
-
10 gramů čerstvého droždí
-
100 gramů mléka
-
50 gramů cukru
-
½ balíčku vanilkového cukru
-
125 gramů polohrubé mouky
-
125 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli plus na dochucení
-
50 gramů oleje
-
1 vejce
-
250 gramů másla
-
650 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
-
200 gramů kapra uzeného nebo jiné uzené ryby (pstruh, makrela), rozebrané na kousky (2-3 cm)
-
pažitka, čerstvá a kopr na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
24.75 g
Kalorie
6525 kJ /
1557 kcal
Tuk
130 g
Vláknina
2.45 g
Sacharidy
78 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami (TM7)
1hod. 25min.
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min.
Smoothie bowl se špenátem a morušemi
15min.
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Pak choi s houbami
15min.
Špenátový dip
15min.
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min.
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1hod. 15min.