Zařízení & příslušenství
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů brambor na kostky (2 cm)
-
10 gramů čerstvého droždí
-
100 gramů mléka
-
50 gramů cukru
-
½ balíčku vanilkového cukru
-
125 gramů polohrubé mouky
-
125 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli plus na dochucení
-
50 gramů oleje
-
1 vejce
-
250 gramů másla
-
650 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
-
200 gramů kapra uzeného nebo jiné uzené ryby (pstruh, makrela), rozebrané na kousky (2-3 cm)
-
pažitka, čerstvá a kopr na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
24.75 g
Kalorie
6525 kJ /
1557 kcal
Tuk
130 g
Vláknina
2.45 g
Sacharidy
78 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Gin tonik nanuky s okurkou
5hod. 10min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1hod.
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15min.
Avokádová polévka s krevetami
20min.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min.
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Rivani (pomerančový krupicový dezert)
1hod. 15min.