Zařízení & příslušenství
Fermentovaná červená pšenice a houby
Příprava 20min.
Celkový 49hod. 35min.
4 porce
Suroviny
Fermentace pšenice
-
150 gramů pšenice červené
-
100 gramů syrovátky
-
12 gramů soli
-
voda bez chlóru
Houbový prach
-
50 gramů sušených hub
Červená pšenice
-
1000 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus na dochucení
-
50 gramů sýru Gran Moravia
-
20 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
40 gramů másla
-
100 gramů čerstvých hub divokých, na plátky
-
150 gramů zeleninového vývaru
-
70 gramů suchého bílého vína
-
2 - 3 špetky soli
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
-
divoké bylinky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17.58 g
Kalorie
1606 kJ /
383 kcal
Tuk
13.18 g
Vláknina
3.13 g
Sacharidy
48.25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
1hod.
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20min.
Bylinkové pesto s burratou
15min.
Treska s citrusovým máslem
50min.
Krém Karamel
3hod.
Topinamburové chipsy
35min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Thajské lososové balíčky na páře
45min.
RAW burgery se sušenými rajčaty
20hod. 5min.
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1hod.
Zabaione
15min.