Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermentace pšenice
- 150 gramů pšenice, červené
- 100 gramů syrovátky
- 12 gramů soli
- voda, bez chlóru
Houbový prach
- 50 gramů sušených hub
Červená pšenice
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli, plus na dochucení
- 50 gramů sýru Gran Moravia
- 20 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 40 gramů másla
- 100 gramů čerstvých hub, divokých, na plátky
- 150 gramů zeleninového vývaru
- 70 gramů suchého bílého vína
- 2 - 3 špetky soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- divoké bylinky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1606 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17.58 g
- Sacharidy
- 48.25 g
- Tuk
- 13.18 g
- Vláknina
- 3.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15 Min
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12h
Mojo Amarillo
Brak ocen
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Brak ocen
Mandlové cihličky s olivami
Brak ocen
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 Min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Brak ocen
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Brak ocen
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5 Min
Béarnská omáčka
20 Min