Zařízení & příslušenství
Fermentovaná červená pšenice a houby
Příprava 20min.
Celkový 49hod. 35min.
4 porce
Suroviny
Fermentace pšenice
-
150 gramů pšenice červené
-
100 gramů syrovátky
-
12 gramů soli
-
voda bez chlóru
Houbový prach
-
50 gramů sušených hub
Červená pšenice
-
1000 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus na dochucení
-
50 gramů sýru Gran Moravia
-
20 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
40 gramů másla
-
100 gramů čerstvých hub divokých, na plátky
-
150 gramů zeleninového vývaru
-
70 gramů suchého bílého vína
-
2 - 3 špetky soli
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
-
divoké bylinky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17.58 g
Kalorie
1606 kJ /
383 kcal
Tuk
13.18 g
Vláknina
3.13 g
Sacharidy
48.25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Jemná treska s mascarpone
35min.
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Rýže s plody moře
Žádné hodnocení
Salmorejo
10min.
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Žádné hodnocení
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Žádné hodnocení