Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermentace pšenice
- 150 gramů pšenice, červené
- 100 gramů syrovátky
- 12 gramů soli
- voda, bez chlóru
Houbový prach
- 50 gramů sušených hub
Červená pšenice
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli, plus na dochucení
- 50 gramů sýru Gran Moravia
- 20 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 40 gramů másla
- 100 gramů čerstvých hub, divokých, na plátky
- 150 gramů zeleninového vývaru
- 70 gramů suchého bílého vína
- 2 - 3 špetky soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- divoké bylinky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1606 kJ / 383 kcal
- Protein
- 17.58 g
- Sacharidy
- 48.25 g
- Tuk
- 13.18 g
- Vláknina
- 3.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plněný lilek po orientálsku
1 godz. 20 min
Pečená rýže s cuketou a sýrem
50 min
Špaldové cantuccini
2h
Sezamové pesto
10min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Keine Bewertungen
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Keine Bewertungen
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Keine Bewertungen
Fenyklové lodičky plněné kuskusem
1h
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Kompot a lá staré časy
40 min
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45 min