
Zařízení & příslušenství
Fermentovaná červená pšenice a houby
Příprava 20min.
Celkový 49hod. 35min.
4 porce
Suroviny
Fermentace pšenice
-
150 gramů pšenice červené
-
100 gramů syrovátky
-
12 gramů soli
-
voda bez chlóru
Houbový prach
-
50 gramů sušených hub
Červená pšenice
-
1000 gramů vody
-
1 čajová lžička soli plus na dochucení
-
50 gramů sýru Gran Moravia
-
20 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
40 gramů másla
-
100 gramů čerstvých hub divokých, na plátky
-
150 gramů zeleninového vývaru
-
70 gramů suchého bílého vína
-
2 - 3 špetky soli
-
1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
-
divoké bylinky na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
383 kcal /
1606 kJ
Protein
17.58 g
Tuk
13.18 g
Sacharidy
48.25 g
Vláknina
3.13 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Zmrzlina z kozího sýra s krekry a červenou omáčkou
Žádné hodnocení
Limetkový koláč s tvarohem
12hod. 50min
Artyčokový dip s tofu
10min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
1hod. 40min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1hod.
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Žádné hodnocení
Triple RAW Tiramisu
4hod. 30min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min