Jarní menu II

10 recepty/-ů

Svěží barvy a chutě spojené s čerstvými jarními ingrediencemi – to je kolekce, která vám navodí jarní náladu plnou očekávání. Vychutnejte si špagety s chřestovou omáčkou nebo rebarborový crumble s ovesnými vločkami.

Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem

Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře

Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka

Tabouleh s boby

Špagety s chřestovou omáčkou

Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou

Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou

Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki

Jahodový sorbet

Rebarborový crumble s ovesnými vločkami