Zařízení & příslušenství
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
800 - 1000 gramů jehněčích kotlet s kostí
-
30 gramů olivového oleje
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé máty jen lístky
-
20 - 30 gramů bílého vinného octa
-
20 gramů vody
-
10 gramů cukru
-
1000 gramů moučných brambor na plátky (0.5 cm)
-
350 gramů mléka
-
200 gramů cherry rajčat
-
100 gramů baby špenátu
-
30 gramů másla na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
40.8 g
Kalorie
3321 kJ /
793.2 kcal
Tuk
47.5 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
56.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní menu II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min.
Losos s grapefruitovou quinoou
50min.
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min.
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50min.
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Žádné hodnocení
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2hod. 45min.
Uramaki sushi s portobello žampióny
Žádné hodnocení
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min.
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Veganské lilkové massaman kari
50min.