Zařízení & příslušenství
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
800 - 1000 gramů jehněčích kotlet s kostí
-
30 gramů olivového oleje
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé máty jen lístky
-
20 - 30 gramů bílého vinného octa
-
20 gramů vody
-
10 gramů cukru
-
1000 gramů moučných brambor na plátky (0.5 cm)
-
350 gramů mléka
-
200 gramů cherry rajčat
-
100 gramů baby špenátu
-
30 gramů másla na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
40.8 g
Kalorie
3321 kJ /
793.2 kcal
Tuk
47.5 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
56.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní menu II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Plněná rajčata
25min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Pas d’évaluation
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min
Košíčky z filo těsta s kuřecím masem
Pas d’évaluation
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Pas d’évaluation
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Pas d’évaluation
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Zeleninová polévka a kuře Hainan s rýží a vaječnou omeletkou v páře
Pas d’évaluation
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Vitello tonato
2h
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1h 50min