Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
TM5 TM6

Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou

2.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 800 - 1000 gramů jehněčích kotlet, s kostí
  • 30 gramů olivového oleje
  • 1 ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 5 gramů čerstvé máty, jen lístky
  • 20 - 30 gramů bílého vinného octa
  • 20 gramů vody
  • 10 gramů cukru
  • 1000 gramů moučných brambor, na plátky (0.5 cm)
  • 350 gramů mléka
  • 200 gramů cherry rajčat
  • 100 gramů baby špenátu
  • 30 gramů másla, na kousky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3321 kJ / 793.2 kcal
Protein
40.8 g
Sacharidy
56.3 g
Tuk
47.5 g
Vláknina
5.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty