Kompatibilní verze
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 gramů jehněčích kotlet, s kostí
- 30 gramů olivového oleje
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 5 gramů čerstvé máty, jen lístky
- 20 - 30 gramů bílého vinného octa
- 20 gramů vody
- 10 gramů cukru
- 1000 gramů moučných brambor, na plátky (0.5 cm)
- 350 gramů mléka
- 200 gramů cherry rajčat
- 100 gramů baby špenátu
- 30 gramů másla, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3321 kJ / 793.2 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 47.5 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Pas d’évaluation
Novoroční bigos
Pas d’évaluation
Domácí šunka
49h
Mražené jogurtové kousky s jahodami
6h 10 min
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Pas d’évaluation
Bigos
1 Std. 30 Min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Pas d’évaluation
Bob čorba
13u. 15min
Quinoa tabouleh
12h 40min
Pomalu vařené fazole haricot
14 Std. 40 Min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20 min