Zařízení & příslušenství
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
800 - 1000 gramů jehněčích kotlet s kostí
-
30 gramů olivového oleje
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé máty jen lístky
-
20 - 30 gramů bílého vinného octa
-
20 gramů vody
-
10 gramů cukru
-
1000 gramů moučných brambor na plátky (0.5 cm)
-
350 gramů mléka
-
200 gramů cherry rajčat
-
100 gramů baby špenátu
-
30 gramů másla na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
40.8 g
Kalorie
3321 kJ /
793.2 kcal
Tuk
47.5 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
56.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní menu II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Banány s kokosovo-skořicovou omáčkou
40min.
Lososová klobása s tymiánem
3hod. 15min.
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min.
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4hod. 10min.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min.
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40min.
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45min.
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1hod. 15min.
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9hod. 15min.