Kompatibilní verze
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl
- 30 gramů másla
- 800 gramů cukety, neoloupané, na kousky
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 300 gramů magnetoutu, hrachových cukrových lusků
- 5 - 10 gramů čerstvé máty, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 640.6 kJ / 153 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 min
Pórkový krém
40 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min