Velikonoční menu II.

10 recept

Ladíte to nejlepší velikonoční menu? Inspirujte se našimi recepty a vyberte si zelenou polévku nebo barevný salát a jako hlavní pokrm zvolte rolku z jehněčího nebo kuřecího masa či tresku s bramborovo-dýňovou krustou. Sladkou tečkou bude crème brûlée s vaječným likérem.

Jarní polévka s bylinkovými kostkami

Jarní polévka s bylinkovými kostkami

40min

Hráškový krém se šunkovými chipsy

Hráškový krém se šunkovými chipsy

30min

Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky

Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky

10min

Chřestový salát s mangem

Chřestový salát s mangem

35min

Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem

Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem

1hod. 10min

Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem

Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem

25min

Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou

Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou

50min

Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou

Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou

1hod.

Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)

Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)

2hod. 15min

Crème brûlée s vaječným likérem

Crème brûlée s vaječným likérem

1hod. 15min