Ladíte to nejlepší velikonoční menu? Inspirujte se našimi recepty a vyberte si zelenou polévku nebo barevný salát a jako hlavní pokrm zvolte rolku z jehněčího nebo kuřecího masa či tresku s bramborovo-dýňovou krustou. Sladkou tečkou bude crème brûlée s vaječným likérem.
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min
Chřestový salát s mangem
35min
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1hod. 10min
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
25min
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2hod. 15min
Crème brûlée s vaječným likérem
1hod. 15min