Velikonoční menu II.

10 recepty/-ů

Ladíte to nejlepší velikonoční menu? Inspirujte se našimi recepty a vyberte si zelenou polévku nebo barevný salát a jako hlavní pokrm zvolte rolku z jehněčího nebo kuřecího masa či tresku s bramborovo-dýňovou krustou. Sladkou tečkou bude crème brûlée s vaječným likérem.

Jarní polévka s bylinkovými kostkami

Jarní polévka s bylinkovými kostkami

4.0

40min

Hráškový krém se šunkovými chipsy

Hráškový krém se šunkovými chipsy

4.0

30min

Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky

Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky

4.0

10min

Chřestový salát s mangem

Chřestový salát s mangem

5.0

35min

Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem

Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem

3.0

1hod. 10min

Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem

Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem

Žádné hodnocení

25min

Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou

Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou

Žádné hodnocení

50min

Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou

Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou

Žádné hodnocení

1hod.

Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)

Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)

Žádné hodnocení

2hod. 15min

Crème brûlée s vaječným likérem

Crème brûlée s vaječným likérem

3.0

1hod. 15min