
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 1 polévková lžíce soli plus ¼ čajové lžičky soli
- 800 gramů chřestu spodní stonky oloupané
- 1 chilli, čerstvé na polovinu, bez semínek
- 100 gramů červené cibule na klínky
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 20 gramů vinného octa, bílého
- 20 gramů limetkové šťávy
- ½ čajové lžičky cukru
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 500 gramů manga, zralého na kousky (3 cm)
-
100
gramů čekanky štěrbák na kousky (5 cm)
nebo 100 gramů rukoly - 2 snítky máty čerstvé pouze lístky
- 160 gramů uzeného krůtího prsa na plátky (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 318 kcal / 1332 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 Min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 Min
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 Min
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40 Min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Thajská polévka s krevetami
30 Min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min