Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 1 polévková lžíce soli plus ¼ čajové lžičky soli
- 800 gramů chřestu, spodní stonky oloupané
- 1 chilli, čerstvé, na polovinu, bez semínek
- 100 gramů červené cibule, na klínky
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 20 gramů vinného octa, bílého
- 20 gramů limetkové šťávy
- ½ čajové lžičky cukru
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 500 gramů manga, zralého, na kousky (3 cm)
-
100
gramů čekanky štěrbák, na kousky (5 cm)
nebo 100 gramů rukoly - 2 snítky máty čerstvé, pouze lístky
- 160 gramů uzeného krůtího prsa, na plátky (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1332 kJ / 318 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avokádovo-bazalkový dip
20 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Slávky alla Medoc
50 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Plněný lilek po orientálsku
1 Std. 20 Min
Marinované krevety
1 godz. 10 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 Min
Chřestovo - mrkvové kari
35 Min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 Min
Polévka Tom Yum
15 Min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 godz. 50 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.