Zařízení & příslušenství
Chřestový salát s mangem
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 polévková lžíce soli plus ¼ čajové lžičky soli
-
800 gramů chřestu spodní stonky oloupané
-
1 chilli, čerstvé na polovinu, bez semínek
-
100 gramů červené cibule na klínky
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
20 gramů vinného octa, bílého
-
20 gramů limetkové šťávy
-
½ čajové lžičky cukru
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
500 gramů manga, zralého na kousky (3 cm)
-
100 gramů rukoly100 gramů čekanky štěrbák na kousky (5 cm)
-
2 snítky máty čerstvé pouze lístky
-
160 gramů uzeného krůtího prsa na plátky (5 mm)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
1332 kJ /
318 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
21 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční menu II.
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1hod. 20min.
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1hod. 40min.
Guacamole s mangem a brusinkami
10min.
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Guacamole s kaviárem
10min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Steak s rukolovým salátem
35min.
Pad thai
45min.
Polévka Tom Yum
15min.