Zařízení & příslušenství
Chřestový salát s mangem
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
1 polévková lžíce soli plus ¼ čajové lžičky soli
-
800 gramů chřestu spodní stonky oloupané
-
1 chilli, čerstvé na polovinu, bez semínek
-
100 gramů červené cibule na klínky
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
20 gramů vinného octa, bílého
-
20 gramů limetkové šťávy
-
½ čajové lžičky cukru
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
500 gramů manga, zralého na kousky (3 cm)
-
100 gramů rukoly100 gramů čekanky štěrbák na kousky (5 cm)
-
2 snítky máty čerstvé pouze lístky
-
160 gramů uzeného krůtího prsa na plátky (5 mm)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
1332 kJ /
318 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční menu II.
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2hod. 40min.
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
Salát s cuketou a chřestem
35min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.