Zařízení & příslušenství
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
Kaviárový krémový sýr
-
2 plátky želatiny
-
voda pro namáčení
-
50 gramů vína, bílého
-
300 gramů čerstvého sýru
-
15 gramů kaviáru
-
½ svazku pažitky, čerstvé jemně nasekané
Salát a dokončení
-
8 plátků bílého chleba, toastového
-
20 gramů olivového oleje
-
10 gramů jablečného octa
-
10 gramů pomerančového džusu
-
½ čajové lžičky dijonské hořčice
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
150 gramů ředkviček, červených na plátky (5 mm)
-
20 gramů řeřichy seté
-
10 gramů kaviáru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
1918 kJ /
459 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční menu II.
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganský čedar z kešu
3 Std. 10 Min
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 Min
Plněné cukety po námořnicku
1 Std. 25 Min
Plněný lilek po orientálsku
1 Std. 20 Min
Veganský parmazán
15 Min
Okurková raita s mátou
25 Min
Třešňový koláč s vanilkovým krémem
4 Std. 45 Min
Čokoládovo-povidlový koláč z pohankové mouky
1 Std. 10 Min
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50 Min
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1 Std. 20 Min
Kašmírská rýže
30 Min
Kešu pomazánka s bylinkami
8 Std. 10 Min