Zařízení & příslušenství
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
Kaviárový krémový sýr
-
2 plátky želatiny
-
voda pro namáčení
-
50 gramů vína, bílého
-
300 gramů čerstvého sýru
-
15 gramů kaviáru
-
½ svazku pažitky, čerstvé jemně nasekané
Salát a dokončení
-
8 plátků bílého chleba, toastového
-
20 gramů olivového oleje
-
10 gramů jablečného octa
-
10 gramů pomerančového džusu
-
½ čajové lžičky dijonské hořčice
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
150 gramů ředkviček, červených na plátky (5 mm)
-
20 gramů řeřichy seté
-
10 gramů kaviáru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
1918 kJ /
459 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční menu II.
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
3hod. 20min.
Plněná hruška vařená v páře (bez lepku)
40min.
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1hod. 10min.
Artyčokový dip s tofu
10min.
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15min.
Jarní kuřátko v páře s quinou
1hod. 30min.
Čokoládové perníčky
1hod. 45min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1hod.
Jablečno-ořechové muffiny
45min.
Noky s kyselým zelím
50min.
Maková bábovka s citrónovou polevou
2hod.