Hvězdy komunity Thermomix®

S nadšením uvádíme skvělé recepty, tipy a zkušenosti našich hvězd komunity ze Španělska, Spojeného království a Německa

Program Hvězdy komunity Thermomix® byl vytvořen, abychom se propojili s našimi nejangažovanějšími a nejaktivnějšími zákazníky a vytvořili exkluzivní příležitost vařit podle nových receptů a prohlížet si nové produkty, funkce a služby.
Další informace zde

Recepty od Gemmy a Mari Paz ze Španělska

Tipy od hvězd

Gemma del Olmo

Při přípravě veganské dršťkové polévky s cizrnou a hlívou ústřičnou přidejte různé druhy hub, například houževnatec jedlý, známý též jako šiitake, abyste získali intenzivnější a jedinečnou chuť!

Pokrm Migas s papričkami padron má díky asturskému chorizu působivou uzenou chuť. Podávejte jej s hroznovým vínem… ten kontrast je úžasný!

Mari Paz Ibañez

Do chřestové polévky se Serrano šunkou ráda přidávám lžičku zeleninové bujónové pasty, kterou jsem si vyrobila pomocí Thermomomixu®, abych zvýraznila chuť vývaru.

Pro pěknou prezentaci dýňového krému s kari přidejte při podávání kapku extra panenského olivového oleje a dýňová semínka! Tento pokrm je lahodný a zdravý!

Co je to program Hvězdy komunity?

Program Hvězdy komunity Thermomix® byl vytvořen, abychom se propojili s našimi nejbližšími a nejaktivnějšími zákazníky a vytvořili příležitost vařit podle nových receptů a prohlížet si nové produkty, funkce a služby. Stanete-li se Hvězdou komunity, rozšíříte si dovednosti, oslovíte nové lidi, získáte exkluzivní přístup ke značce Thermomix® a uznání za své umění v kuchyni.

Recepty od Michelle a Moniky z Velké Británie

Tipy od hvězd

Michelle Kelly

Veganské máslo je vynikající recept, který jsem našla na Cookidoo®. Snadno se připravuje, chutná úžasně a dokonale se rozpouští na opečeném kváskovém chlebu. Jsem ráda, že si v Thermomixu® můžu připravit každodenní nezbytnosti od základu a přesně vím, jaké ingredience v jídle jsou! (Na tom si velmi zakládám.)

Žampiónovou masalu podle mého receptu je nejlepší podávat na nadýchané jasmínové rýži! Dobrou chuť!

Monica Worsley

Jedním z mých nejoblíbenějších receptů na Cookidoo® jsou parmazánové sušenky s fenyklem a chilli. Dokážu je sníst na posezení. Dělám je alespoň jednou týdně a do 30 minut jsou pryč!

Pokud chcete vyzkoušet něco nového, vyberte si recept na panellety. Panellety jsou tradičním katalánským dezertem na svátek Všech svatých. Jsou to malé koláčky různých tvarů, většinou kulaté, které se mohou připravovat z kaštanů, sladkých brambor a marcipánu. Často se k nim podává sladké víno!

Příprava panellet vyžaduje čas a ingredience nejsou zrovna levné, ale je to opravdu fantastická pochoutka! Thermomix® je pro tento recept skvělým pomocníkem, protože polovinu práce udělá za vás, a dokonce vám pomůže ušetřit peníze, protože vám mandle namele! Vyzkoušejte je, jsou neuvěřitelné!

Recepty od Susanne, Sybille, Iris a Ulrike z Německa

Zobrazit více

Tipy od hvězd

Susanne Heiser

Kuličky pink kiss jsou lahodnou pochoutkou, která se rozplývá na jazyku!

Sybille Krebs

Francouzský bylinkový krémový sýr přenese vaše chuťové buňky na kulinářskou cestu do sousední Francie!

Chcete zjistit více o programu Hvězdy komunity?

Zjistěte více zde