Zařízení & příslušenství
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů konzervované bílé cizrny scezené
-
250 gramů cibule na kousky (3-4 cm)
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
500 gramů hlívy ústřičné na proužky (2 cm)
-
1 čajová lžička mleté papriky
-
100 gramů rajčatového protlaku
-
300 gramů zeleninového vývaru
-
1 špetka chilli koření (volitelně)
-
½ čajové lžičky mletého kmínu
-
1 - 2 čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
1 snítka čerstvé máty pouze listy, nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11.1 g
Kalorie
1175 kJ /
281 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
14.4 g
Sacharidy
27.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oblíbené recepty hvězd II.
14 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min.
Extra výživná vegetariánská polévka
30min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1hod.
Kari ze špičatého zelí
35min.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Cuketový bowl s tofu
40min.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Čočkovo-dýňová polévka
1hod.
Turecká nevěstina polévka
50min.