
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan in Stücken
- 10 - 15 g Brot in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 100 g Spargel holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 534 kcal / 2234 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6hod. 20min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5hod.
Nudelteig
1hod.
Spargel-Scampi-Terrine
10hod.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1hod.
Limettenpappardelle mit Gambas
1hod. 20min
Fischfilet im Basilikumteig
1hod.
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1hod. 35min
Ravioli alla napoletana
1hod.
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min