Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilz-Cannelloni
1 Std. 35 Min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2h
Risotto mit Steinpilzen
50min
Ravioli alla napoletana
1h
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Steinpilz-Risotto
40min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min