Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Knusprige Spargelröllchen mit Asia-Sauce
1h
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Pfannkuchenröllchen mit Lachs auf Spinat
1h
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min