
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan in Stücken
- 1 Bund Basilikum ohne Stiele
- 100 g Milch
- 8 Scheiben Toastbrot entrindet
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Nocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 40 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- Wasser zum Kochen der Nocken
- 300 g Mozzarella in Scheiben (5 mm)
- 6 - 8 Scheiben Bacon halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 680 kcal / 2847 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Crumble
1hod.
Käse-Tomaten-Quiche
1hod. 20min
Quiche Lorraine
50min
Spargel-Quiche
1hod. 10min
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1hod. 30min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1hod.
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1hod. 20min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1hod. 45min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1hod.
Spinat-Käse-Spätzle
20min