Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 100 g Milch
- 8 Scheiben Toastbrot, entrindet
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Nocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- Wasser zum Kochen der Nocken
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 6 - 8 Scheiben Bacon, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2847 kJ / 680 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Cannelloni
50min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 godz.
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1h 35min
Schweizer Alpenmagronen
1h 30min
Polenta mit Gemüse
1h 30min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 godz.
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 godz. 30 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40min
Gnocchi alla romana
1 godz.