Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 100 g Milch
- 8 Scheiben Toastbrot, entrindet
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Nocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- Wasser zum Kochen der Nocken
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 6 - 8 Scheiben Bacon, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2847 kJ / 680 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Gnocchi alla romana
1h
Schweizer Alpenmagronen
1h 30min
Italian Pancake
25 Min
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40 λεπτ.
Brotknöpfle mit Salat
1h
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10 min
Herzhafte Krautkrapfen mit Speck
1h 20 phút
Empanadas "Mexican"
1ωρ. 50 λεπτ.
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Gnocchi di patate
1h 30min