Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g carrots, cut in pieces
- 100 g fennel bulbs, cut in pieces
-
150
g fresh green peas, shelled
nebo 150 g frozen green peas, shelled - 150 g red radishes, quartered
Pesto
- 10 g fresh basil
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 50 g pine nuts
- 30 g olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
Risotto
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 250 g risotto rice
- 800 g vegetable stock
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushroom Risotto
30min
Curry and Coconut Risotto
35min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Asparagus Risotto
45min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Courgette and Feta Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Portuguese Leeks
45min
Fennel Risotto
35min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min