Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g carrots, cut in pieces
- 100 g fennel bulbs, cut in pieces
-
150
g fresh green peas, shelled
nebo 150 g frozen green peas, shelled - 150 g red radishes, quartered
Pesto
- 10 g fresh basil
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 50 g pine nuts
- 30 g olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
Risotto
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 250 g risotto rice
- 800 g vegetable stock
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pepper and Salami Sauce
45 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Sicilian Caponata
30 Min
Mini Vegetable Frittatas
35 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min