Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot Burgers
- 100 g bread, torn in pieces
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 250 g cooked beetroot, halved
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 Tbsp ground cumin
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 medium egg
Chilli Jam
- 300 g red peppers, quartered
- 3 fresh red chillies, halved, deseeded if desired
- 150 g caster sugar
- 75 g cider vinegar
- 35 g water
Assembly
- 1 Tbsp olive oil
- 250 g halloumi cheese, sliced (1 cm)
- 6 brioche burger buns
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2597 kJ / 617 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 21.2 g
Alternativní recepty
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min