Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (see tip) - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
-
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
nebo 700 g turnip greens (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm) - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1714 kJ / 409 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pea and Mint Risotto
40min
Asparagus Risotto
45min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Root Vegetable Gratin
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Veggie Wellington
2 Std.
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 Std. 10 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min