Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled -
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
nebo 700 g turnip greens, cut in pieces (1 cm) - ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1714 kJ / 409 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Lentil moussaka
2h 20min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h