Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled -
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
nebo 700 g turnip greens, cut in pieces (1 cm) - ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1714 kJ / 409 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20 min
Pea and Mint Risotto
40min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Springtime Risotto
55min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Seitan Chilli
25 min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Courgette and Feta Risotto
30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min