Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 1 rametto rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 630 g di acqua
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 Min
Farro saltato con piselli e carote
45 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Orzotto con ceci e verdure
30 Min
Farro ubriaco con salsiccia
50min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40 Min
Insalata di orzo con fave, pecorino e anacardi
1h 35min
Orzotto rosa alla barbabietola
50min
Farro alle carote con frittata
50min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Minestra di farro e ceci
1ωρ. 10 λεπτ.
Zuppa d'orzo e fagioli
50min