Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 1 rametto rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 630 g di acqua
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di riso e ceci
30min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Farro ubriaco con salsiccia
50min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 Min
Farro alle carote con frittata
50min
Orzotto ai funghi porcini
30min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Orzotto rosa alla barbabietola
50min
Orzotto con ceci e verdure
30min