Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di formaggio Asiago stagionato, a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di porro a pezzi
- 30 g di burro
-
350
g di spinaci in foglia surgelati
nebo 350 g di foglie di spinaci freschi, lavate - 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di panna fresca liquida
- crostini di pane tostati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di asparagi
45min
Zuppa di patate e spinaci
1u.
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di carote
35min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min