Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di formaggio Asiago stagionato, a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di porro a pezzi
- 30 g di burro
-
350
g di spinaci in foglia surgelati
nebo 350 g di foglie di spinaci freschi, lavate - 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di panna fresca liquida
- crostini di pane tostati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Vellutata di piselli
20min
Crema di broccoli e porri
45 min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min