Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di peperoni rossi a pezzi (2 cm)
- 300 g di zucchine, 100 g a dadini (1 cm) e 200 g a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di sale - 600 g di acqua
- 100 g di panna da cucina, fresca
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 537 kJ / 129 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Zuppa di patate e funghi
20 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Crema di funghi
20 min
Crema di funghi
20 min
Vellutata di funghi
50min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2h