
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di peperoni rossi a pezzi (2 cm)
- 300 g di zucchine 100 g a dadini (1 cm) e 200 g a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di sale - 600 g di acqua
- 100 g di panna da cucina fresca
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 129 kcal / 537 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di funghi
20min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2hod.
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40min
Crema di lattuga e menta
35min
Crema di spinaci e Asiago
45min
Vellutata di funghi
50min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Crema di finocchi
35min