Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla bianca (80 g circa) a metà
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 porro a rondelle
-
250
g di funghi porcini freschi
nebo 20 g di funghi porcini secchi - 100 g di vino bianco secco (volitelně)
- 450 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) fatto in casa - 100 g di orzo perlato
- 100 g di piselli surgelati
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe
- 1 mazzetto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 180 kJ / 43 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Zuppa di legumi e cereali
1h
Minestra di farro e ceci
1 godz. 10 min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Zuppa di orzo e pollo
1h
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Orzotto ai funghi porcini
30 min