Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cimette di cavolfiore violetto
- 150 g di patate, pelate e a fette (0,5 cm circa)
- 150 g di acqua
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 Min
Purè di cavolfiore profumato al tartufo
25 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Crema di broccoli e porri
45min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min