Risotto al Parmigiano Reggiano

Risotto al Parmigiano Reggiano

4.5 462 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (24 mesi)
    80 g
  • di cipolla a pezzi
    60 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 463 kcal / 1937 kJ
Protein 12 g
Tuk 19 g
Sacharidy 65 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...