
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (24 mesi)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 70 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 463 kcal / 1937 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al pomodoro
40min
Risotto alla parmigiana
30min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto alla birra
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto patate e rosmarino
40min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alla milanese
30min