Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g di scalogno a pezzi
nebo 30 g di cipolla a pezzi - 40 g di burro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 bustina di zafferano
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto al pomodoro
40 min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto alla monzese
35 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min